Tryb ochronny: możesz się zalogować i przeglądać panel, ale zapisy są wyłączone. Sesja nie jest zapamiętywana na tym urządzeniu.
Rejestracja oraz odzyskiwanie haseł są czasowo wyłączone do zakończenia testów migracyjnych.